Min tredje bok har anlänt!

Det är alltid nervöst när allt är gjort. Det kan låta märkligt men nervositeten baseras på att allt är utanför min kontroll. Timmar av research, skrivande, redigeringsrundor, redaktörsvändor, omslagsdiskussioner och sättande är till slut över och allt går iväg till tryck. Sedan får man snällt vänta, vänta, vänta och det är då tankarna ibland tar över. Tänk om jag missat något stavfel, tänk om omslagets nyanser inte passar i tryck, tänk om leveransen försenas, tänk om releaseminglet inte kan hållas för boken hann inte tryckas klart….ja, jag vet…det är bara mina tankar som spelar mig ett spratt…nu kan jag i alla fall andas ut. Min tredje bok är här och den ser fantastisk ut!

Som jag har beskrivit i ett annat blogginlägg är boken min tredje utgivna och det är en skönlitterär roman som förlaget på baksidan beskriver som en vacker, varm och kärleksfull historia. En modern roman som speglar livets och kärlekens innersta väsen. Det är en historia om vänskap, föräldraskap och tillgivenhet. Kanske lovar baksidans text för mycket men texten avslutas med meningen En historia man aldrig glömmer.

Som författare är det alltid spännande att se bokhandlarnas prissättning. Jag googlar runt. Bokrelease är 18/11 och spännvidden verkar vara stor mellan de olika nätbokhandlarna. Ni kan gå in och förhandsboka här:

Bokus

Akademibokhandeln

Adlibris

Jag kommer också erbjuda försäljning via den här hemsidan och sista fliken benämnt ”Bokinköp”. Öppnar upp för sådant köp inom kort, senast den 18/11. Ni som kommer på mitt bokreleasemingel den 27/11 kommer naturligtvis att ha möjlighet att införskaffa boken då.

Nu njuter jag av att hålla min tredje bok i handen.

In och förhandsboka eller boka upp er på releaseminglet. Ser otroligt mycket fram emot att få höra era läsarreaktioner…det innebär ytterligare en nervositet i ens liv visserligen……….!

/m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: