Ett stort blogg-tack till 15 000!

Det är alltid spännande att se den statistik som bloggen genererar. Jag är oerhört tacksam att min blogg läses överhuvudtaget. Mina tankar verkar uppenbarligen väcka något hos er som läser dessa rader och jag kan inte nog uttrycka min tacksamhet för det.

Så här när ett nytt år infaller är det ju brukligt att se tillbaka på det gångna året och dra lärdomar inför framtiden. Jag måste dock erkänna att jag är mer av en framtidsmänniska som hela tiden har siktet framåt än en människa som ser bakåt och grubblar kring det förgångna. Däremot älskar jag historia, jag älskar att läsa om historiens alla människor som har gått före oss och som har utifrån sin tids samtid gjort mängder med erfarenheter. Allt för sällan tycker jag att vi i vår samtid drar lärdom av de som har gått före oss på denna jord…men det är ett annat blogginlägg…

Det här inlägget ska handla om ett stort tack…följt av några frågor. Nu har jag under lite mer än tre år haft denna hemsida och denna blogg. Den startade blygsamt under hösten 2018 och växte en del under 2019 för att under de två senaste åren (2020 och 2021) haft ungefär 15 000 unika besökare/läsare. Jag vet att 15 000 läsare inte kan mäta sig med de stora hemsidorna/bloggarna men för mig är det oerhört många och jag är mån om att ni, mina 15 000 läsare, får det ni vill ha.

Därför öppnar jag upp för funderingar och frågor kring vad ni vill att jag ska skriva om. Utifrån det som flest har kommenterat under dessa år har det varit inlägg kring mer djupa, personliga saker än exempelvis enskilda händelser såsom bokrelease. Frekvensen på inlägg får jag en del direktmeddelanden kring. En del (ivriga bloggläsare, kanske) vill att jag ska öka frekvensen av antalet blogginlägg överhuvudtaget. Det kan jag hålla med om. Antalet inlägg för år 2020 var nästan 100 medan det för år 2021 var enbart 50, vilket jag själv har som ambition att öka under 2022.

Avslutningsvis…ett stort tack till er 15 000 som läser min blogg och hoppas att ni även fortsättningsvis vill följa mig. Kommentera gärna detta inlägg, maila eller skicka DM med vad ni uppskattar med min blogg. Vad ni vill se mer av, respektive mindre.

Tusen tack!

/m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: