Bokreleasemingel med glans

Tack! Ett stort tack! Nu har min tredje bok haft sitt releasemingel på ett synnerligen välordnat sätt och jag vill rikta ett stort tack till er som deltog i detta event. Här kommer lite bilder och text om en födelsedagsfest för denna bok, Spår av dig.

Eftersom boken utspelar sig i och omkring Linköping var det naturligt för mig att leta efter ett ställe att ha releaseminglet i närheten av denna stad. Jag hittade det perfekta stället i Vreta Kloster, nämligen Södra Lunds B&B, där min sambo och jag för ganska exakt ett år sedan övernattade en helg. Redan då började jag fundera på om inte huset kunde användas som det perfekta releasestället. Efter denna helg kan jag bara konstatera att min ingivelse för ett år sedan bekräftades under lördagen, det var det perfekta stället!

Som sig bör hade jag bakat massor inför minglet. Älskar småkakor och bjöd på mina patenterade smörkakor, gaffelkakor och hallongrottor. Är man värd för ett releasemingel måste man tänka på att bjuda på sitt innersta väsen och försöka nå alla gästers sinnen. Tack för all feedback kring min bakkonst.

Apropå konst så passade jag på att bjuda på vernissage i samband med min bokrelease. En tipspromenad på övervåningen skedde i ytor där min konst placerats ut. Tack också till er alla som gav mig ert gillande kring min konst.

Avslutningsvis vill jag säga något om denna bok som nu har haft sin födelsedagsfest. Jag är oerhört stolt över denna bok. Efter att först ha givit ut en historisk spänningsroman, Viljans makt och sedan den autofiktiva romanen, Jag är paria, var det många som trodde att min nästa bok skulle vara en fortsättning på Viljans makt. Hade jag varit en författare som följt gängse normer och regler hade det varit det naturliga, det erkänner jag. Nu lät jag istället min skrivlust få leda mig och då blev det istället en bok som talar till mitt hjärta. Jag skriver nämligen böcker som jag själv vill läsa och böcker som ska beröra. Den här boken är sannerligen en sådan bok.

Hade ni inte möjlighet att närvara vid releaseminglet och vill ha en signerad bok är ni välkomna att beställa ett signerat ex här. Naturligtvis finns alla mina böcker att beställa hos nätbokhandlarna eller låna på biblioteken.

Här kommer några bilder som avslutning:

/m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: