Releasehelgen avklarad

Då är min nya bok Jag är paria ute i handeln. Det känns underbart!

I helgen hade jag en releasehelg för mina närmaste vänner och släktingar i sommarhuset utanför Kalmar. Vi hade verkligen tur med vädret. Det blev en solig och varm eftermiddag och kväll. Dagen efter svepte ett häftigt regnväder in över området och dränkte det mesta. Då tänkte jag på Paulus berömda rad i Romarbrevet, Om Gud är med dig, vem kan då vara emot dig.

Här kommer några bilder från helgen:

Försäljningen av boken har tagit fart och jag har nu sålt slut på de 100 exemplar jag som författare erhöll. Som tur är har jag 100 nya exemplar som dimper ned hemma hos mig i veckan. Tusen tack till alla som köper. Vill ni ha ett signerat exemplar så kan ni följa denna länk så ombesörjer jag signering och frakt. Om ni vill köpa direkt av bokhandeln eller näthandlarna finns boken att köpa överallt där böcker säljs. Länkar till några inköpsställen finns i högermenyn i denna blogg.

Jag är väldigt ödmjuk över att ni är så många som berörs av min berättelse. Många av er tar er dessutom tid att skriva personliga meddelanden till mig om era läsupplevelser. Jag är synnerligen tacksam för all feedback.

Tills vi hörs i nästa blogginlägg – läs och njut!

/m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: