Föreläsning med mersmak – när livet kallar…

Jag försöker att hålla ett öppet och bejakande sinne till allt som kommer i min väg. Det är inte alltid lätt. Ibland vill man bara gräva ned sig och säga nej till allt. Känna sig som en struts och gräva ned sitt huvud i sanden.

Att leva i total öppenhet och ta emot det livet ger en i form av glädje och besvikelser med ett bejakande förhållningssätt kräver antagligen erfarenhet. Så är det i alla fall för mig. Jag har fått min beskärda del av framgångar och misslyckanden. Att se på dessa, till synes motsatser, men bejaka dem båda för att de lär dig något, är svårt och för mig tog det många år innan jag såg på misslyckanden som något bra.

Nu har jag lärt mig att bejaka motgångar och se dem som hävstång till ett nytt och förbättrat liv. En skärva av mitt liv och mina erfarenheter bjöd jag på under min föreläsning under förra veckan. Trots rädslan och våndan jag kände innan, tog jag mig igenom det och har nu kommit ut på andra sidan som en bättre människa. Jag har också fått tillbaka feedback från deltagarna. Här är några av dessa:

 • Brutalt ärlig, nästan så att det gjorde ont
 • Du måste fortsätta, fler måste få höra detta
 • Förändring – here we come
 • Inspiration och verktyg paketerat med ödmjukhet

Alla fina ord från deltagarna och inte minst all positivism från er som läst mitt inlägg efter föreläsningen (finns här om du inte läst ännu) ger mig viljan att fortsätta. Tusen tack!

Jag har därför bestämt mig för att paketera min föreläsning så att fler kan få höra och inspireras av min resa.

Ni når information om min föreläsning via denna länk: Inspirationsföreläsning som berör – att gå från motgångar till varaktiga förbättringar

/m

2 kommentarer på “Föreläsning med mersmak – när livet kallar…

 1. Sån stor skillnad Mats.. Smart att lägga en länk till blogginlägget. Meningen med strutsen känns konstig. Kanske bre på lite rakt på istället för en liknelse.. (typ fly undan.. låt mig vara..) Då känner jag igen känslan mer än liknelsen med strutsen.. Förändring – Here we come låter oxå konstig.. tror jag.. vet inte men jag fastnar där när jag läser..men det kanske är ett citat? Innebörden talar mer till mig. Att nu är jag förberedd för förändring.. nu vågar jag ta steget.. typ..hmm.. svårt.. det lät ju oxå klyshigt.. vet inte vad jag tycker där. Sista meningen känns du lite osäker i. ”Det finns kanske fler.. ” Ja.. det gör det! (Efter responsen från senaste föreläsningen vet jag… och om jag kan hjälp andra med mina personliga erfarenheter kombinerat med mina proffisionella… )Du fattar.. lite mer ödmjuk stake.. inte osäkerhet.. om du ska övertala någon att anlita dig måste de ju veta att det finns lyssnare. Och det hjälper om du redan vet det själv.

  Mycket mer intressant. 🤗

  Ronny

  ” Skickat från min iPhone

  Gilla

 2. Tjena Mats!

  Såg att min senaste feedback inte var speciellt konstruktiv och peppande.. så jag ber om ursäkt för det. Men hur har det gått! Hur ser planen ut?

  🤗 Ronny

  Skickat från min iPhone

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: