Första upplagan slutsåld

Då har vi lämnat år 2018 bakom oss och kommit in i år 2019. Alltid lite speciellt med ett nytt år. Tycker du inte det? Första gångerna jag skriver datum, i exempelvis min dagbok, brukar jag alltid skriva fel årtal några gånger innan hjärnan vänjer sig. Märkligt.

Min bok fyllde 3 månader den 21 januari. Otroligt glad och tacksam över den här första tiden. Som debutant vet man inte vad man har att vänta sig utan man står där bara med mängder av förhoppningar och en hel del nervositet. Nu har jag facit. Nu vet jag hur det blev. Allt från inlämning av manus till färdig bok till boksigneringar och slutligen läsarreaktioner. Vilken resa. Jag är verkligen ödmjuk och tacksam. Resan har överträffat mina förväntningar och som bonus har min historiska spänningsromans första upplaga sålt slut och andra upplagan är nu tryckt! Tusen tack!

I skrivande stund håller jag på och skriver på uppföljaren. Det går långsamt tycker jag. Vill att det ska gå fortare men som en författarkollega så klokt uttryckte det – ”man ska inte stressa karaktärerna”. Det får helt enkelt ta sin tid. Jag vill att det ska bli bra. Inte minst nu när jag har fått så fin respons på Viljans makt.

Avslutar med en fin läsarreaktion jag fick från en dam som köpte min bok till sin man i julklapp. Otroligt roligt att få höra att läsare redan längtar efter uppföljaren. Den kommer….lovar!

Hörs snart igen

/m

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: