December månad = Boksigneringar

Som debutant får man gilla läget. Ingen efterfrågar ens alster. Ingen vet vem man är. Ingen vet att boken är ett mästerverk!

Skämt åsido. Hur det än må vara med debutbokens kvalitet får en författardebutant gilla läget och ge sig ut och marknadsföra sin bok. Så är det bara. Jag har därför haft en hektisk månad med mängder med inbokade signeringar. Det har varit allt från att delta i Tellus bokmässa till att stå i köpcentrum eller i olika bokhandlares affärer.

Det har varit fantastiskt roligt. Inte försäljningen nödvändigtvis, utan träffen med alla dessa människor och få höra vad de är intresserade av. Få höra hur lika och olika de tycker. Få möta alla leende ansikten som ibland blandats med möten med människor med undfallande ögon. Få diskutera främmande människors drömmar, förhoppningar och intressen blandat med att få träffa alla dessa fantastiska människor som jobbar i bokhandeln.

Tack till alla ni som kommit fram och pratat med mig och verkat intresserad av min bok, ni som köpt och ni som har kommit med ett varmt leende. Ni är guld värda!

Tack också till alla bokhandlare som givmilt tagit emot mig. Näthandeln i all ära men jag fullkomligt älskar bokhandeln. En genuin bokhandel där man kan ta och känna på böckerna innan köp. Där det finns någon att rådfråga. Där man känner sig välkommen. Jag älskar den fysiska bokhandeln helt enkelt!

Jag fortsätter med några signeringar till innan jul! Idag väntar Akademibokhandeln på Storgatan i Linköping och i morgon kommer jag hem till barndomsstaden Flen!

Ses snart igen / m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: