Etta på Storytel!

Vilket mottagande Viljans makt har fått. Jag kunde inte drömma om att ens debutera med en publicerad bok. Nu har den funnits på marknaden i två veckor och mottagandet har varit mer än vad jag har kunnat önska. Tusen tack till er alla som läser, lyssnar och skickar små hälsningar till mig att ni uppskattar boken.

Recensioner

Det har varit många fantastiska recensioner under den här första tiden. Ni kan läsa många av dem under egen flik här på hemsidan. Jag uppskattar verkligen att det är så många som kommenterar att den är välskriven och spännande. Det är inte lätt att blanda historiska inslag (år 1906) med nästan nutid (år 2004) som jag valde att göra. Att hålla läsaren fast i ett grepp där vederbörande tycker det är spännande och att boken är en bladvändare är något som jag är stolt över att få höra. Att den dessutom anses vara välskriven värmer mitt hjärta.

Här är några av de fantastiska bilder som lagts ut av läsare av min bok:

Etta på Storytel

Som en extra bonus tipsade en läsare mig om att föregående vecka var Viljans makt den mest lyssnade ljudboken i kategorin Historiska böcker på Storytel. Kul att den lyssnas på också. Då får ni som lyssnar inte bara njuta av min historia och text utan även höra fantastiska Hannah Schmitz som ljudboksinläsare.

Självklart ligger min bok långt ned på försäljningslistan över samtliga böcker samtliga kategorier men vad gör det när man kan vara etta i den viktigaste kategorin….den för historiska böcker! I alla fall den här veckan.

Det måste man väl få njuta av…….en del i alla fall :-).

Ses snart igen / m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: