Porträtterad i Lokaltidningen Malmö/Limhamn

I lokaltidningen Malmö/Limhamn som kommer ut som papperstidning på lördag, men som redan nu kan läsas på webben, porträtteras Viljans makt och undertecknad i en artikel. Fantastiskt trevligt!

Otroligt roligt att bli intervjuad så snabbt efter boksläppet. Nu tänker ni säkert att en lokaltidning kan väl inte ha så stor spridning så vad är det att skriva om i ett blogginlägg :-).

För det första är jag otroligt stolt över min bok och att få en journalist att vilja göra en intervju med mig och sedan publicera den, oavsett spridning, tycker jag är fantastiskt. Under 14 års tid bar jag den här historien inom mig innan den gavs ut i bokform, så för mig är det stort. Både att bli utgiven och att bli intervjuad för mitt författarskap.

För det andra så är det här med lokalt här i Malmö stort. Upplagan på lokaltidningen är på 124 000 ex och spridningen täcker hela Malmö, dvs Limhamn, Malmö Centrum, Malmö Västra innerstaden/Västra hamnen, Malmö Kirseberg/Husie/Oxie och Malmö Fosie/Hyllie.

Jag lägger en länk här om ni vill läsa hela artikeln.

Nu börjar också de första bloggarna/instagram profilerna och läsare att återkoppla till mig vad de tycker efter att ha läst Viljans makt. Som jag skrev i ett tidigare blogginlägg är det med fjärilar i magen som man lämnar ut ”sin baby” till andras tyckanden. Det är otroligt arbetskrävande att färdigställa en roman och otroligt lätt att med bara några ord ”dissa” den med fotknölarna. Jag var dessutom beredd på att få blandade reaktioner eftersom min bok inte alls är någon traditionell deckare eller renodlad skönlitterär bok som är lätt att trycka in i ett fack. I mitt huvud tänkte jag att de som älskar historia, politik, makspel, intriger, spänning och mord kommer att älska min bok. De som älskar att läsa hur en ”krimmare” eller journalist löser mordgåtor på löpande band kommer kanske att bli besviken även om spänningsdelen i min bok kan uppväga avsaknaden av traditionella deckarelement.

 

Nu är jag glad att läsa de första läsarreaktionerna. Någon bloggare tyckte t.o.m. att boken var som klippt och skuren för att göras som film en gång i framtiden. En annan tyckte att boken var full med historiska blinkningar och bladvändarvänlig spänning. En tredje tyckte att den var så spännande att den var svår att lägga ifrån sig så vederbörande fick ta med den till jobbet.

Tusen tack! Jag är otroligt tacksam över alla ni som läser min bok och är vänliga att ge mig så fin respons!

Jag samlar en del recensioner under egen flik här på hemsidan om ni vill läsa.

Ha det så bra. Vi hörs snart igen.

/m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: