Releaseparty

Då är Viljans makts födelsedag ett faktum! Nu är releasefesten över och jag andas ut efter en härlig helg fylld av stress, glädje och fest!

Tack för alla blommor jag fick! Här bara några av alla buketter jag fick.

Gästerna fick välja!

Jag vet inte hur andra författare ser på sitt releaseparty men jag ville ha en fest för min närmaste släkt och mina vänner – nästan som ett tackparty för att jag får vara deras vän och att de står ut med mig och mitt skrivande! Nu blev det så också. En underbar fest för släkt och vänner med min bok i centrum. Fantastiskt trevligt!

Undertecknad och mina underbara syskon!

Stressen att hinna med allt innan festen var påtaglig under veckan som föregick festen. Vi hade bestämt att alla smårätter vi serverade skulle vi laga själva – som en del i tacket! Jag bakade därför cirka 175 småpajer tillsammans med min sambo Anette förutom alla andra smårätter, vilket blev väldigt lyckat och uppskattat av våra gäster, även om det blev stressigt med att både laga all mat samt i övrigt hinna med all logistik som ett releaseparty kräver.

En del av buffén

När väl de första gästerna så stod där i dörröppningen i den hyrda lokalen hade vi faktiskt hunnit med allt och festen tog sin början. Efter tipspromenad, mingel, boksnack och signeringar var det hela snabbt över. Puh, vad fort det gick! Kort, snabbt men otroligt roligt. Jag vill skicka ett stort tack till alla fantastiska vänner som kunde närvara vid min releasefest. Ni betyder otroligt mycket för mig var och en – det vet ni!

Efter releasefesten fortsatte festen hemma hos mig – det blev en härlig kväll med mina närmaste och barndomsvännerna. Huset fylldes av värme och kärlek!

Nu är så min bok Viljans makt född. Nu är det dags för den att leva sitt eget liv. Den finns nu överallt och i alla format som tänkas kan. Inbunden bok, e-bok, ljudbok – det spelar ingen roll – det är bara att välja.

Nu börjar nästa steg i Viljans makts resa – recensioner och feedback från alla läsare. Det känns…….pirrigt……nervöst……men även förväntansfullt!

Vi hörs snart igen! / m

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: