Äntligen på marknaden!

Nu finns Viljans makt att köpa hos näthandlarna. På söndag släpps den fritt hos alla bokhandlare. Som jag har längtat.

Ni som har följt bloggen har ju förstått att det tar tid innan en bok är klar för försäljning. Inte hade jag dock trott att det skulle ta hela fjorton år från det att jag stod på den där busshållplatsen och fick idén till Viljans makt till att den nu finns på marknaden. Fjorton år!

Visserligen var det en hel del jobb som kom emellan men nu är den i alla fall ute på marknaden och det känns väldigt bra. Samtidigt som det känns en aning nervöst att få höra vad alla läsare kommer att tycka. Det är ju en sak att jag tycker det är en bra bok, konstigt vore det väl annars, men de viktigaste är ju trots allt läsarna. Hoppas innerligt att ni kommer älska att försjunka ned till år 1906 och år 2004 lika mycket som jag gjorde då jag skrev den.

Just nu håller jag på att förbereda releasefesten som sker på lördag. Hoppas innerligt på vackert, härligt väder och gäster med glatt humör. Ni kommer att få mängder med bilder från festen i nästa blogginlägg.

Vi ses / m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: