Media och Recensioner

Här nedan listas klipp från media och recensioner – uppdateras kontinuerligt!

27 mars 2019

my_life_with_books18 på Instagram:

”Jag gillade att det var två parallella historier.”

21 januari 2019

bokmalin på Instagram:

”Gillar du böcker som snyggt väver ihop historia och spänning? Där är Viljans makt en bok för dig! Välskriven, fängslande och intressant!”

17 januari 2019

angelundebring på Instagram:

”Gillar man politik och historia kan jag varmt rekommendera Viljans makt då den är spännande och intressant. Betyg 4 av 5.”

15 januari 2019

karinajohanssonskriver på Instagram:

”Jag gillar den här blandningen av nutid och dåtid och att man får en lektion i historia och politik. Dessutom har Mats Uddin ett bra flyt i språket och det gör storyn till en njutning att lyssna på.”

27 december 2018

Qwintessas årsbästalista. Viljans makt nr 10. Länk till hemsidan

27 november 2018:

kaisajo på Instagram:

”Mats Uddins bok grep tag i mig och lät mig knappt släppa taget förrän den var slut fast jag sällan väljer att läsa historiska böcker.”

19 november 2018:

bokhornan på Instagram:

”Spännande och annorlunda läsning.”

17 november 2018:

bokloggen på Instagram:

”Jag tycker att själva historien om Caroline var spännande att följa men jag tappar mig lite i den parallella berättelsen om Carl.”

bokstavligttalat_ på Instagram:

”Författaren tar med oss på en klockren historievandring där det märks att han är både påläst och med en förmåga till en noggrann research.”

bokspionen på Instagram:

”Klart läsvärd! Välskriven! Mitt intresse för Sveriges historia och dess makthavare har varit minst sagt slumrande väcks sakta till liv.”

16 november 2018:

lmh_bookstagram på Instagram:

”Slutet var verkligen spännande och då var det svårt att sluta läsa. Fällde nog en tår i slutet då det var så fint!”

6 november 2018:

veckans_bok på Instagram:

”I Viljans makt lyckas Uddin förvandla både träig historia och svensk mellanmjölkspolitik till en ångande berättelse som angår mig som läsare; passionerat och fängslande.”

5 november 2018:

acsbokhylla på Instagram:

”Jag gick med boken, tog tåget en station längre för att kunna läsa liiite mer. Det händer mycket i boken och den är aldrig tråkig. Nu väntar jag på fortsättningen. Stort tack för en fin och bra bok. Vilken debut! Betyg 4 av 5.”

1 november 2018:

Fridas bokhylla – en blogg om böcker. https://nouw.com/fridasbokhylla/category/i-min-bokhylla-2018

”Viljans makt var verkligen inte som något annat jag läst förut. Jag är inte speciellt intresserad av historia, men Mats väver samman nutiden och dåtiden på ett sätt som gör att jag bara vill veta mer.”

Länk till hela recensionen här

 

Sagokungens bokblogg. www.sagokungen.wordpress.com

”Alla ingredienser man förväntar sig av en politisk/historisk thriller är på plats. Boken är spot on. Namnen är rätt, titlarna är rätt, tugget är rätt. Kulissen för storyn är helt enkelt….rätt.”

Länk till hela recensionen här

31 oktober 2018:

jenniesboklista på Instagram och bloggen www.jenniesboklista.com

”Spännande, underhållande och skickligt skriven!” Betyg 4 av 5

Länk till recensionen här

min.bokvarld på Instagram:

”Viljans makt är en spännande bok som öppnar ett intresse för historia hos mig. Tycker att Mats skriver på ett sätt som får dåtid och nutid att flyta samman på ett väldigt bra sätt utan att det blir krångligt.”

29 oktober 2018:

drakbella på Instagram:

”Viljans makt är en intressant historisk spänningsroman om politik, makt, konspirationer och mord i samhällets övre skikt. Jag rekommenderar den varmt. Mats Uddin, viken kanondebut du gör.”

frokenmillaskanslaforbocker på Instagram:

”En spännande thriller i maktens öga som utspelar sig både i nutid och dåtid. Första delen i en serie och jag ser fram emot att förhoppningsvis få följa Carolines fortsatta äventyr i maktens korridorer. Betyg 3/5”

veronicasbokstagram på Instagram

”Viljans makt är en historisk spänningsroman där det händer mycket och aldrig blir tråkigt. Det här är en bok som fångar mig och får min fulla uppmärksamhet. Betyg 4/5”

28 oktober 2018:

bookishadventures7 på Instagram:

”Viljans makt är precis som utlovas en spänningsroman som är fylld av politiskt maktspel, konspirationer och mord. Den är välskriven och gör mig verkligen nyfiken på en tidsperiod i vår historia som jag inte vet mycket om. 4 av 5.” 

Susanne Abel (alias boksann på Instagram):

”Boken är intressant och väcker min nyfikenhet på tidsepoken runt förra sekelskiftet. Jag måste absolut fördjupa mig mer. Vid fredagens besök i Stockholm var jag tvungen att spana in bokens omgivning IRL.”

jag_ar_lasnodig på Instagram:

”Tempot är högt. Berättelsen är ambitiös. Det är modernt och välediterat. Språket är precist och lättflytande. Berättelsen är tydlig.”

27 oktober 2018:

Anna (alias anna_bokmal på Instagram samt bloggen www.annabokmal.blogg.se)

”Jag kommer på mig själv att googla, i jakten på att utröna vad som är fakta och vad som är en produkt av författarens fantasi. En spännande roman som väcker nyfikenheten till vår historia till liv, likväl som intresse för samtidens politiska maktspel.”

Länk till recensionen på bloggen här

24 oktober 2018:

Porträtt i Lokaltidningen Malmö/Limhamn:

Länk till artikel på webben här

22 oktober 2018:

Marie Wiik (alias books by Marie på Instagram samt bokblogg www.nouw.com/booksbymarie)

”Boken var svår att lägga i från sig så vissa dagar fick den hänga med till jobbet. Nu väntar jag otåligt på fortsättningen.”

Länk till recensionen på bloggen här

 

Evasbokhylla på Instagram:

”Välskriven och spännande. För alla er som gillar historia, politik, dramatik och spänning är detta en klockren bok.”

21 oktober 2018:

Millahs_bookpage på Instagram:

”Välskriven historisk spänningsroman fylld av intriger, maktspel och mord. Rekommenderas för den som är ute efter en bra blandning av spänning, historia och politik.”

Deckartips på Instagram:

”Hela tiden vill man ha mer och jag skulle kunna se den som en film någon gång i framtiden. Man bör greppa boken, fylla en kaffekopp och njuta!”

Boklusenshemsida på Instagram:

”Betyg 4 av 5. En spännande bok av en typ jag ej brukar läsa men blev positivt överraskad!”

%d bloggare gillar detta: