Krönikor och artiklar

Då börjar vi närma oss sommaren år 2023 och jag ska testa att arbeta som frilansskribent. Det blir arbete med artiklar med förhoppning om publicering i olika medier under hösten. Andra texter blir säkert också aktuellt. Har ni uppslag så är jag tacksam om ni hör av er!

Utöver detta kommer jag varje torsdag och måndag under perioden 1 juni – 31 augusti att publicera olika krönikor/artiklar inom områden som jag finner intressant. Ni som läser min blogg kommer att känna igen er. Det kommer att handla om en blandning av samhällsfrågor, historia, teologi, ledarskap och nutidsfrågor.

Dessa krönikor/artiklar finansieras genom en betaltjänst till en kostnad av 270 kronor för hela sommarperioden (alternativt 100 kr/mån). Totalt kommer 27 krönikor/artiklar att släppas. Betalning sker genom Swish till 072-7026663 (270 kr för hela sommaren eller 100 kr/mån). I meddelandefältet skriver du vilken e-postadress som krönikan/artikeln ska sändas till.

Jag har testat lite med att ha ett lösen på bloggen eller på annan sida på hemsidan men inte riktigt funnit någon bra lösning för denna premiumtjänst. Ni som prenumererar på mina blogginlägg tror jag fick en länk till en lösenordsskyddad sida härom dagen. Den behöver ni inte bry er om :-).

Ha det gott så länge!

/m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: