Rött kapitälband

Jag hade ett konsultmöte i Halmstad i tisdags och passade då på att besöka mitt förlags kontor i Helsingborg på min väg mellan Limhamn och Halmstad. Min underbara förläggare tog emot mig och hon hade en överraskning. En tryckt ”Viljans makt” i inbuden hårdpärm med skyddsomslag. Min bok var klar!

Jag vet inte hur det är med er författare som lyckats med konststycket att få en bok publicerad och hur ni kände er då ni första gången höll er debutantbok i handen. Jag kan bara sammanfatta det med ett enda ord: Magiskt!

Det är lustigt vad det är man reagerar på då man håller sin bok i handen. Självklart omslaget, textmassan i tryckt form, storleken mm men jag reagerade på en annan sak som jag egentligen aldrig tänkt på hos andras böcker…..det röda kapitälbandet (tygbandet). Det var underbart vackert mot den mörka bokens omslag!

Just nu planerar jag vidare för releasefest och boksläpp om tre veckor. Eftersom boken nu är tryckt finns den att köpa på bokmässan i Hoi:s monter. Otroligt häftigt!

Jag hade inte tänkt att åka på årets mässa eftersom boken ej var tänkt att vara klar förrän release den 21:a oktober. Nu åker jag dock till Göteborg på lördag och insuper atmosfären. Vill ni ha signerat ex finns jag där på lördag!

Viljans makt på Bokmässan 2018

Vi ses snart igen!

/m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: